SUNDHEDSSEKTOREN / HOSPITALER

Høj hygiejne og nem vedligehold kendetegner alle FRISKVAND-løsninger. Men på hospitaler, plejehjem og lignende kan der stilles krav til en særlig høj hygiejnestandart - det kræver en ekstra indsats.

Hos FRISKVAND oplever vi en høj efterspørgsel på både isterninger og friske vandløsninger, som indgår i forskellige behandlingsforløb og bidrager til generel sundhed og velvære. FRISKVAND leverer løsningen, der med sin ekstra hygiejneindsats beskytter patienter med lavt immunforsvar og gør håndteringen ideel for personale og gæster.

Konstant bakteriebeskyttelse i vandkølere 

Cu+ SAFEPATH findes som tilvalg til vandkølerne J CLASS og NIAGARA. Systemet sikrer komplet hygiejnisk sikkerhed ved at reducere bakteriedannelse i vandkølerens system. CU+ SAFEPATH bakteriereduktion sikres ved at benytte kobber i vandkølerens rørsystem. Kobber har været kendt for sin bakteriedræbende funktion siden romertiden og bruges af samme årsag vanddistributionsnettet. Kobbertes funktion sikrer bakteriebeskyttelse i hele kølerens levetid.

Kontakt os for yderlige teknisk beskrivelse af CU+ SAFEPATHs funktion, for kompetent rådgivning til jeres behov samt for yderligere informationer om pris og leveringstid på CU+ SAFEPATH.

Kvalitetsmaskiner og hygiejnisk is-håndtering

I FRISKVAND anbefaler og sælger vi HOSHIZAKI is-maskiner. Maskinerne sikrer en berøringsfri produktion af is samt nem vedligehold og rengøring. Det sikrer, at isen er hygiejnisk i top.

Forkert håndtering ved tapning af isterninger og uhygiejnisk opbevaring af is-skovle er den hyppigste sundhedsskadelige fejl, som fødevarekontrollen støder på. For at sikre hygiejnen gennem hele produktions- og håndteringskæden tilbyder FRISKVAND et specialdesignet beskyttelsessystem til håndtering af den færdigt producerede is. Systemet består af is-skovl med tilhørende opbevaring når den ikke er i brug. Skovlen er designet for at sikre, at man ikke kommer i kontakt eller berøring med isen. Ligeledes kan den kraftige plastholder og skovl tåle opvaskemaskine til den daglige rengøring.

CU+Safepath