Tempereret vin tappet direkte i glasset

Et banebrydende koncept

Vin fra tappehane eller “by the glass” er et koncept med mange fordele og stigende popularitet i bar og restaurationsbranchen. Konceptet bryder med vores traditionelle måde at forstå et glas vin på; skænket fra flasken op i et glas. Med vin fra tappehanen slipper du for at åbne en hel flaske vin, når gæsten kun ønsker sig et enkelt eller to glas. Istedet får du en løsning, der tilpasser sig dine gæsters ønske i takt med måltidet eller aftenen skrider frem.

Fordele med kvalitet og ekslusivitet
Der er mange fordele ved vin på tappehaner og ingen af dem kommer på bekostning af vinens kvalitet. Flere og flere vingårde får øjnene op for vinfustagerne, der sikrer vinens gode kvalitet, og selvdyr og ekslusiv vin egner sig til at blive serveret fra hane. Man behøver derfor ikke at gå ned på kvalitet eller ekslusivitet, fordi man implementerer en tappeløsning.

Spar plads og undgå tid

De specielle vinfustager fra KeyKeg findes i 10, 20 og 30 liter. De er pladsbesparende og nemme at transportere samt opbevare. I fustagen kan vinen holde sig frisk meget længere end i en åbnet flaske og vores tappeanlæg sørger hele tiden for, at vinen opbevares ved rette temperatur. Du skal derfor ikke bekymre dig om hvorvidt vinen bliver dårlig eller mister sine mousserende perler, men vide dig sikker på vinens høje kvalitet fra første til sidste glas.

Mobile kølere giver fleksibilitet

Bordkølere og Gulvstandere er den perfekte løsning til den mobile tappeløsning. Kølerne kan nemt sættes op og flyttes alt efter behov og de er således ideelle til havefester, fredagbarer, julefrokoster eller sommerfester. Det eneste du skal, er at tilslutte strøm og de valgte fustager, disse tiluttes med den tilhørende lynkobling.

Bordkøleren hjælper med at optimere din køleplads. Drikkevarerne bliver først kølet lige inden de tappes og derved undgår du at køle unødige mængder af drikkevarer.

Mulighederne er mange, bliv kontaktet for at høre mere