Spa og wellness - det kolde gys!

Koldt drikkevand er en afgørende faktor for kroppens sundhed og din velvære. FRISKVAND tilbyder en samlet konceptløsning til spa- og wellness-områder, hvor isfontæner og koldtvandsbassiner skaber rammerne sammen med kølet vand og mineralvand. Sammen giver det en dag i luksus, med kroppen i centrum.

FRISKVAND har stor erfaring med at levere specialdesignede is-løsninger til spa- og wellness-områder. Isen rummer flere muligheder og funktioner. Den kan eksempelvis tilføres koldtvandskar og -bassiner, for et dyp i det kolde gys. Isen kan også stå i fontæner og nænsomt bruges til at massere krop og ansigt efter besøg i sauna. Forskellen mellem varme og kulde får hud og krop til at arbejde. Det fremmer og stimulerer blodcirkulationen og hjælper muskelafspændingen godt på vej.

Når kroppen arbejder, er det særligt vigtigt at have nem adgang til drikkevand, for at holde kroppen i balance. Æstetik og luksoriøsitet er ofte nøgleord for indretningen af spa-områder, det skal også kendetegne drikkevandsløsningen. En vandløsning fra FRISKVAND sikrer ikke blot valgfrihed mellem tempereret, nedkølet og mineralvand, men FRISKVANDS vandkølere giver også mulighed for stor diversitet i design og indretning. Flere af vores vandkølere findes eksempelvis som indbygningsmodeller og kan derfor diskret blive en integreret del af et hvert miljø. Vores store udvalg af tappehaner, giver mulighed for et enkelt og stilfuldt udtryk, der passer til jeres spaområde.

 

shutterstock_53766520