Færdige Cocktails direkte fra hanen

Efterspørgslen
på cocktails og drinks er stigende

Færdigblandede cocktails giver dig nu muligheden for at følge med efterspørgslen, uden det giver dig mere besvær. Den færdigblandende cocktail kommer i 20 ltr. KeyKey beholdere der minimerer mængden af emballage til et minimum. Samtidig skal du efter skænkning blot tilsætte isterninger/knust-is og garnish

Hurtigere servering giver en bedre forretning

Med dine mest populære drinks på hane kan du på under den halve tid servere en drink, sammenlignet med en traditionel mikset drink. Du opnår derfor muligheden for en bedre fortjeneste for hver eneste drink du serverer uden at sænke hverken kvalitet eller mængde.

Spar besværet

En lang række af drikkevarer kan tappes fra haner. Du har derfor mulighed for at få dine mest populære produkter på haner fremfor store mængder af individuel emballage. Produkterne kan tappes fra enten BIB, til optynding eller direkte tapning. Eller på KeyKey beholdere der er store plastic-ankre med op til 30 ltr.

Mobile kølere giver fleksibilitet

Bordkølere og Gulvstandere er den perfekte løsning til den mobile tappeløsning. Kølerne kan nemt sættes op og flyttes alt efter behov og de er således ideelle til havefester, fredagbarer, julefrokoster eller sommerfester. Det eneste du skal, er at tilslutte strøm og de valgte fustager, disse tiluttes med den tilhørende lynkobling.

Bordkøleren hjælper med at optimere din køleplads. Drikkevarerne bliver først kølet lige inden de tappes og derved undgår du at køle unødige mængder af drikkevarer.

Kontakts os for at høre om mulighederne

Klik her for at hente et infoark.

Kontakt os på 70 20 30 72 eller [email protected] for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe med at forbedre din .