Vand i verdenklasse direkte på bordet

I 2016 lancerer FRISKVAND et nyt koncept til restaurationsbranchen, der gør det nemmere og billigere at servere vand i verdensklasse. Vores nye koncept tager kampen op med det øgede forbug af flaskevand og præsenterer en mere miljørigtig løsning i et stilrent design med garanti for øget fortjeneste.

Vores nye koncept bygger ovenpå vores ekstisterende drikkevandsløsninger med solide og effektive vandkølere og tappestationer. Konceptet består af elegante glaskarafler, som gør det muligt at servere det kølede vand direkte på bordet. Fordelene ved at servere nedkølet vand og mineralvand direkte fra hanen er mange - vi har listet de fem væsentligste:

#1 Bedre vandkvalitet

Der bliver stillet større krav til kvaliteten af dansk drikkevand fra hanen end til flaskevand. Derfor er Danmark kendt for at have noget af verdens bedste drikkevand. Af den grund, serverer og bruger flere danske Michelin-kokke vand fra hanen. En drikkevandsløsning fra FRISKVAND sikrer denne høje kvalitet samtidig med at valgfriheden mellem mineralvand og nedkølet vand bibeholdes. For at øge smagsoplevelsen kan køleren monteres et kul.filter som blødgør vandet.

#2 Stilrent design

Karaflerne (700-1000 ml.) udføres i et enkelt og smukt design. De udføres som runde eller firkantede i glas - klart glas til nedkølet vand og matteret glas til mineralvand. Til karaflerne findes Bottel Neck Hangers som designes efter den enkelte restaurants ønske. Her kan restauranten fortælle den gode historie om drikkevand i verdensklasse, der ikke går på kompromis med miljøet.

#3 Øget fortjeneste

Ved brug af glaskarafler og vand fra hanen ligger der en økonomisk besparelse i forhold til indkøb af flaskevand. Det giver den enkelte restaurant en øget fortjeneste på servering af drikkevand til restaurantens gæster. Modsat flaskevand, stiger fortjenesten på vand fra hanen proportionelt med et øget forbrug.

restaurant

# 4 Frigør arbejdstid og plads

De nye glaskarafler fra FRISKVAND fritager jeres medarbejdere for gentagende og tunge løft i håndteringen af de mange kasser med flaskevand. Karaflerne frigiver køleplads og øvrig plads, som bruges til opbevaring af tomme flasker. Med kvalitets vand direkte fra hanen løber I aldrig tør eller har glemt at bestille til lager. Til at lette håndteringen af glaskaraflerne findes specialdesignede opvaskebakker, som passer til karaflerne og skåner dem under opvasken.

# 5 Skåner miljøet

1 liter drikkevand fra hanen sender mellem 1000 og 2000 gange mindre CO2 ud i atmosfæren end 1 liter flaskevand - Naturstyrelsen. Det gør de nye glaskarafler fra FRISKVAND til en mere miljørigtig løsning, hvor transporten sænkes til et minimum og karaflerne genbruges.