Vandkølere til skoler og SFO'er
- Gode vaner danner vi som børn, gør den gode vane lettere!

DRIK VAND er ét af de ni officielle kostråd fra Miljø- og Fødevareministeriet. Vand er vigtigt, fordi kroppen har brug for væske, når den skal fungere og præstere bedst muligt - også når man skal lære nyt.

Ved at give børn og lærer mulighed for at tappe friskt og kølet drikkevand, bliver det nemmere at huske de vigtige dråber på en travl dag. En tilstrækkelig mængde drikkevand i løbet af dagen kan modvirke koncentrations besvær, hovedpine og svimmelhed og derved skabe et bedre læringsmiljø med højere trivsel.

Du kan læse mere om de gode fordele ved at drikke vand og få tips til, hvordan børn og voksne husker at drikke vand i løbet af dagen - Miljø- og Fødevareministeriet.

Et solidt koncept

Konkurrenterne til drikkevand er mange og ofte fyldt med sukker og farve. Derfor skal et drikkevandskoncept til både børn og voksne være tillokkende, nemt og ikke mindst smage godt.

Med et drikkevandskoncept fra FRISKVAND er drikkevandet altid koldt, det er nemt at tappe og vores særlige filtre blødgør vandet for en bedre smag. Drikkevandskøleren kan suppleres med vores særlige drikkeflasker, som kan leveres med skolens logo og kan følge hvert enkelt barn fra lokale til lokale.

Vi er i regelmæssig dialog med en række kommuner, og har i den seneste tid oplevet en stærkt stigende interesse for FRISKVAND-løsninger til skoler, institutioner og uddannelsescentre. Derfor har vi solid erfaring og kan kompetent rådgive jeres skole til at finde den rette vandløsning.

Skole og sfo

Case erfaringer: Skanderborg Kommune

 

"I Skanderborg Kommune lavede vi i 2008 en aftale med FRISKVAND om at levere 16 drikkevandskølere til opstilling på skoler og i idrætshaller. Vi købte et koncept, som blev ført helt ud med direkte kontakt til hver enkelt servicemedarbejder som løste eventuelle problemer med opstilling og el- og vandforsyning. Resultatet har været fuld tilfredsstillende for Skanderborg Kommune."Skanderborg Kommunes Chefkonsulent for sundhedsplanlægning