Teknisk service - landsdækkende

I vores vand- og isløsninger tilbyder vi altid en serviceaftale fra vores landsdækkende serviceafdeling. Vi sikrer, gennem en professionel rengøring af ismaskiner og drikkevandskølere, at hygiejnekrav og vedligehold bliver overholdt.

Servicen udføres på de faste, årlige servicebesøg af specialuddannede serviceteknikere. Servicepakken indeholder bl.a. afkalkning, rensning og desinficering. Der udføres teknisk rengøring i hele det indvendige vandsystem, vandrør og ismagasin, rensning af kondensator samt tjek af maskinens elektronisk kredsløb.

Isterninger og drikkevand er en fødevare der nydes og indtages af jeres kunder, gæster eller medarbejdere. Derfor er det særdeles vigtigt at opretholde driften og en stor hygiejnisk sikkerhed.

Serviceaftalen er din sikkerhed for faste besøg efter maskinens behov. Såfremt der ikke laves en serviceaftale, har vi ligeledes en tilkaldevagt, der rykker ud efter behov.

Ajourførte kompetencer - din tryghed

FRISKVAND har gennem en årrække uddannet servicepersonale, som har specialiseret sig i at udføre teknisk rengøring af ismaskiner og drikkevandskølere. Vi råder over vores eget værksted og prioriterer montørernes videreuddannelse i vores gode uddannelsesfaciliteter. Som garanti for gennemtænkt service, er vores serviceafdeling en del af vores ISO 9001 certificering.

56fa591660577