Speciallavede
tappeanlæg
til alle typer
af drikkevarer

Sammensæt de drikkevarer du
har brug for i ét tappeanlæg

Om du har lyst til et glas vin, øl, juice, kaffe eller koldt drikkevand, så er vores “by-the-glass” koncept skabt til at gøre ethvert glas til noget helt særligt. Vores tappeløsninger er lavet i bedste kvalitet og mulighederne for hvad du vil have på tappehanerne er næsten udtømmelige. Hent vores folder og se hvilke muligheder der findes. Vi er sikre på, at vi også har en løsning til dig.

Specialløsninger udarbejdet til jer

Vores store udvalg af tappehaner og tappetårne giver mulighed for at lave helt unikke og specielle tappeløsninger til netop din bar, café, restaurant eller kantine. Mulighederne er mange så kontakt os for at se det store udvalg og mulighder som vi kan tilbyde.

Mulighederne er mange - bliv ringet op for at høre jeres

Drikkevand er afgørende for, at vi kan præstere og trives i vores hverdag. I Danmark har vi noget af verdens bedste drikkevand direkte fra hanen – vand som besidder vigtige mineraler og unik smag. Dét skal vi udnytte, og samtidig sparre vores miljø for unødig transport og tusinde af plastikflasker.

Hos FRISKVAND tror vi på, at det skal være nemt og bydende lækkert at drikke vand fra hanen – ellers får vi det ikke gjort. Derfor udvikler vi hele tiden nye FRISKVAND-konceptløsninger til firmaer, sportsklubber, hospitaler, skoler m.fl., som gør det nemmere og mere lækkert at drikke vand fra hanen i en sund hverdag.